Companii

Andronescu, Sanador: Avem câteva scenarii de buget pentru 2017, dar aşteptăm rezultatul alegerilor

Andronescu, Sanador: Avem câteva scenarii de buget...

Autor: Mirabela Tiron

06.12.2016, 00:07 685

Florin Andronescu, directo­rul de dezvoltare al reţelei private de sănătate Sanador, unul din cei mai mari jucători de pe piaţă, spune că a pregătit câteva scenarii de buget pentru anul viitor, dar că înainte de finalizarea bugetului pentru 2017 aşteaptă să vadă care va fi rezultatul alegerilor parlamentare.

„Ne interesează cine va câştiga ale­gerile, ce programe şi măsuri vor fi pentru sănătate, care va fi fiscalitatea, toate acestea influenţează evoluţia pie­ţei. Aşteptăm rezultatul alege­ri­lor“, a declarat pentru ZF Florin An­dro­­­nescu. La zece luni afacerile reţelei de sănătate Sanador au cres­cut cu 20%, avans pe care repre­zen­tantul re­ţe­lei îl aşteaptă până la final de an. Anul trecut, afacerile reţelei Sana­dor s-au ridicat la circa 190 mil. lei (circa 42 mil. euro), iar profitul brut la 5 mil. lei, potrivit datelor de la Minis­terul de Finanţe. 

Reţeaua Sanador a optat pentru con­centrarea investiţiilor doar în Ca­pitală, prin deschiderea unui spital foar­te mare şi a unei reţele de clinici, spre deosebire de cei­lalţi mari jucători de pe piaţa de ser­vicii medicale private care au preferat să îşi extindă reţeaua terito­rială de cli­nici şi spitale atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO