Companii

Andreea Petrişor, managing director foodpanda România: România este o ţară cu potenţial. Avem oportunitatea de a aduce un plus de valoare şi de a pune umărul la o creştere sănătoasă

Andreea Petrişor, managing director foodpanda România: Cred că principala lecţie pe care am învăţat-o în întreaga mea experienţă internaţională, atât cea dedicată studiilor, cât şi de-a lungul carieriei, a fost aceea de a fi dispus să ai curaj şi să fii deschis să ai o abordare alternativă. Am luat o decizie (aceea de a se întoarce în ţară - n.red.) în baza unor argumente bine definite care mă bucur că mi s-au confirmat. În primul rând, văd foarte multe schimbări pozitive în România, atât din punctul de vedere al dezvoltării din zona de business, cât mai ales social prin implicarea din ce în ce mai activă a comunităţii.

Andreea Petrişor, managing director foodpanda România: Cred că principala lecţie pe care am învăţat-o în întreaga mea experienţă internaţională, atât cea dedicată studiilor, cât şi de-a lungul carieriei, a fost aceea de a fi dispus să ai curaj şi să fii deschis să ai o abordare alternativă. Am luat o decizie (aceea de a se întoarce în ţară - n.red.) în baza unor argumente bine definite care mă bucur că mi s-au confirmat. În primul rând, văd foarte multe schimbări pozitive în România, atât din punctul de vedere al dezvoltării din zona de business, cât mai ales social prin implicarea din ce în ce mai activă a comunităţii.

Autor: Cristina Roşca

21.07.2020, 18:35 279

♦ Platforma de livrări foodpanda, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de profil, listează în total la nivelul întregii ţări 3.000 de restaurante partenere ♦ Pandemia de Covid-19 a dus la o creştere de 50% a numărului de localuri partenere ♦ În ultimele luni platforma a listat peste 1.000 restaurante noi la nivel naţional, ajungând la un total de 3.000 de localuri partenere.

Andreea Petrişor, managing di­re­c­tor al platformei de livrări foodpanda România, spune că din punctul său de ve­dere România este o ţară cu foarte mult potenţial.

„Acest lucru ne oferă mie şi generaţiei mele oportunitatea de a aduce un plus de valoare şi de a pune umărul la o creştere sănătoasă pe ter­men lung a mediului de afaceri local.”

Executivul român conduce operaţiunile foodpanda România din ianuarie 2019, momentul în care s-a şi întors în ţară. Cea mai mare parte a carierei ea şi-a petrecut-o în domeniul consultanţei, fiind project manager pentru compania Roland Berger la Bucureşti, Bruxelles şi Paris. În momentul în care a luat decizia să revină să afla în capitala Europei, la Bruxelles, unde coordona proiecte locale şi internaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO