Companii

Andreea Cosmănescu, Senior Tax Manager la EY, a fost numită administrator provizoriu al SIF Oltenia

Andreea Cosmănescu, Senior Tax Manager la EY, a fost...

Autor: Roxana Rosu

21.09.2021, 14:45 415

Andreea Cosmănescu, Senior Tax Manager la EY, a fost numită administrator provizoriu al SIF Oltenia, ea preluând atribuţiile de la 15 septembrie, data avizării de către ASF.

Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia a aprobat numirea în şedinţa din 20 septembrie.

Andreea Cosmănescu deţine o diplomă de master în Fiscalitatea şi Contabilitatea patrimoniului, la Academia de Studii Economice şi o diplomă de licenţă, atât în Drept, cât şi în Management Economic.

Totodata, este membră a Camerei Consultanţilor Fiscali din România, cumuland o experienta profesionala de peste 13 ani in domeniul fiscalitatii. În ultimii 10 ani, Andreea Cosmănescu a lucrat în EY Romania, iar anterior a activat timp de aproape trei ani în cadrul PwC.

Societatea de investiţii financiare SIF Oltenia (SIF5) a înregistrat anul trecut venituri totale de 70,9 milioane lei, în scădere cu 43%, în timp ce profitul net s-a diminuat cu 57%, la 52,2 milioane lei, potrivit datelor din raportul financiar preliminar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO