Companii

Anchor începe într-o lună renovarea mallului Plaza: Avem autorizaţie şi finanţare, urmează să desemnăm constructorul

Răzvan Gaiţă, general manager al Anchor Grup

Răzvan Gaiţă, general manager al Anchor Grup

Autor: Cristi Moga

03.04.2014, 00:08 408

Compania de dezvoltare imobiliară Anchor Grup, în portofoliul căreia se află primele două malluri construite în Capitală – Bucureşti Mall şi Plaza România -, va începe în aproximativ o lună lucrările de renovare a mallului Plaza din cartierul Drumul Taberei, la zece ani distanţă de la deschiderea centrului comercial. Rezultatele mallului Plaza în ceea ce priveşte traficul şi vânzările retailerilor au început să scadă de la sfârşitul anului 2009, când a fost deschis în apropiere mallul AFI Palace Cotroceni, cu o suprafaţă de două ori mai mare. Acest lucru s-a văzut şi în încasările proprietarilor mallului, care a generat în 2013 o cifră de afaceri de 7,2 milioane de euro, în scădere cu 23% faţă de anul precedent şi cu 63% faţă de 2009.

„După Paşte, adică în apro­xi­mativ o lună, vom în­cepe lucrările de reno­vare la Plaza cu intrarea principală dinspre bule­vardul Timişoara, unde vom amenaja şi o te­rasă exterioară. Totodată, am devansat pro­gramul şi la Bucureşti Mall, unde lu­cră­rile de renovare ar trebui să înceapă în inter­valul mai-iunie şi nu în august, cum era pro­gra­mat iniţial“, a declarat pentru ZF Răz­van Gaiţă, general manager al Anchor Grup, ţinând între degete autorizaţia de cons­truire eliberată de Primăria Sectorului 6.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO