Companii

ANALIZĂ ZF. Un an profitabil pentru jucătorii din bricolaj: pandemia le-a adus creşteri şi de peste 100% ale câştigurilor

ANALIZĂ ZF. Un an profitabil pentru jucătorii din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.08.2021, 17:50 1163

♦ Aceste rezultate bune pentru companii au venit la finalul unui an în care businessurile din bricolaj, puternic influenţate de evoluţia construcţiilor, au avut o perioadă propice.

Anul pandemic 2020, un an dedicat reparaţiilor şi îm­bunătăţirilor în gos-podărie, a adus jucă­torilor din piaţa de bricolaj creşteri de profit chiar şi peste 100% faţă de 2019, arată calculele făcute de ZF pe baza datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Doar în cazul Bricostore, firma prin care este administrat businessul britanicilor de Kingfisher, care deţin magazinele Brico Dépôt, nu sunt încă publicate datele financiare aferente anului 2020.

Companiile incluse în analiză sunt cele care alcătuiesc topul celor mai mari jucători din distribuţia de materiale de construcţii după cifra de afaceri din 2020, potrivit celei mai recente ediţii a catalogului Cei mai mari jucători din economie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO