Companii

Ana State, o cofetărie din Ploieşti, se extinde cu un laborator şi o nouă unitate de 1 mil. euro

Ana State, o cofetărie din Ploieşti, se extinde cu un...

Autor: Daniel Lazar

10.05.2019, 16:25 944
Gabriel State, un antreprenor ploieştean care a deschis acum cinci ani împreună cu soţia sa Ana Cofetăriile Ana State, în care vinde zilnic 2.000 de prăjituri, a investit un milion de euro într-un nou laborator. Aici se vor produce prăjituri, produse de patiserie, torturi aniversare, torturi de nuntă şi pentru botez. Construcţia, care se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi va avea spaţii de vânzare şi un loc special pentru evenimente, pen­tru 40 de persoane, este finalizată în pro­porţie de 90% şi va fi deschisă în ma­xim două luni. În prezent sub brandul Ana State sunt operaţionale două cofetării.

„Clientul va avea posibilitatea să vadă locaţia unde se fac produsele, dar şi procesul de producţie, să ştie ce cumpără. Când am înfiinţat firma, în 1993, activam în domeniul brutăriei, însă după 22 de ani am revenit la vechea mea pasiune, de maistru bucătar-cofetar. Am participat la diverse cursuri şi specializări în Franţa, Italia, Germania şi în cinci ani am învăţat cât alţii în 30“, spune Gabriel State.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO