Companii

AmCham are din iulie un nou director executiv: Letiţia Pupăzeanu, actual director executiv adjunct, preia funcţia de la Anca Harasim, care a condus organizaţia timp de 21 de ani

AmCham are din iulie un nou director executiv: Letiţia...

Autor: Roxana Rosu

09.06.2021, 11:54 461

Camera de Comerţ Româno-Americană (AmCham) a desemnat-o pe Letiţia Pupăzeanu în funcţia de director executiv, de la 1 iulie, ea deţinând poziţia de Director Executiv Adjunct de la finele anului trecut.

Letiţia Pupăzeanu preia mandatul de la Anca Harasim, care a condus organizaţia timp de 21 de ani. Anca Harasim va continua să sprijine activitatea AmCham din rolul de consultant de management până la finalul lunii martie 2022, arată un comunicat al organizaţiei.

“Sunt onorată şi recunoscătoare pentru încrederea care mi-a fost acordată. Îi mulţumesc Ancăi pentru efortul şi entuziasmul pe care le-a investit fără ezitare în dezvoltarea organizaţiei.  Alături de colegii din echipa AmCham vom rămâne dedicaţi misiunii  de a  promova viziunea comunităţii AmCham şi priorităţile pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei româneşti şi a climatului investiţional din ţara noastră. Perioada plină de provocări pe care încă o traversăm a contribuit la consolidarea AmCham şi ne-a dovedit încă o dată cât este de importat să fim împreună ca mediu de afaceri şi să contribuim constructiv la identificarea celor mai bune soluţii” a spus Letiţia Pupăzeanu, noul Director Executiv al AmCham România.

Ea a activat timp de 6 ani în cadrul USAID (United States Agency for International Development) şi s-a alăturat echipei AmCham în anul 2007, în rolul de Advocacy Manager, devenind ulterior Policy Director şi  Director Executiv Adjunct.

“A fost un privilegiu pentru mine să fiu Directorul Executiv al AmCham în ultimii 21 de ani şi să fiu parte a creşterii şi transformării organizaţiei într-un partener de încredere pentru comunitatea de afaceri şi pentru decidenţi deopotrivă.  Predau conducerea executivă unui profesionist de exceptie  care a contribuit semnificativ la evoluţia AmCham ca membru al echipei încă din anul 2007. Mulţumesc membrilor AmCham şi partenerilor din toate mediile pentru sprijinul şi încrederea pe care le-au manifestat în contextul colaborării noastre” a declarat Anca Harasim.

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham România) este de peste  25 de ani între cele mai reprezentative asociaţii ale comunităţii de afaceri din România, promovând teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea României sau dinamica relaţiilor comerciale între SUA şi România.

Organizaţia include peste 450 de companii americane, multinaţionale şi româneşti şi este membru acreditat al U.S. Chamber of Commerce, făcând parte din reţeaua europeană a organizaţiilor AmCham.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO