Companii

Alpin Resort din Poiana Braşov a finalizat o investiţie de 15 milioane de euro

Autor: Razvan Craciun

09.05.2011, 23:41 564

Alpin Resort Hotel din Poiana Braşov a investit peste 15milioane euro în modernizarea complexului hotelier, princonstruirea a 114 apartamente de cinci stele, a unui restaurant şia unui spa.

"Reamenajarea şi modernizarea complexului Alpin a început încădin 2005, iar până în prezent putem spune că am finalizat proiectulde peste 15 milioane de euro, prin realizarea unei aripirezidenţiale cu 114 apartamente de lux de 5 stele, a nouluirestaurant mediteranean «À Propos», a grădinii şi bineînţeles AlpinVitarium Spa", a declarat directorul general al Alpin Resort Hotel,Roxana Aron.

Cea mai mare parte a investiţiilor, respectiv 14 milioane euro,a fost destinată realizării aparthotelului de cinci stele, 200.000de euro au fost alocaţi restaurantului şi 700.000 euro spa-ului.Cifra de afaceri a complexului hotelier cu capital 100% românesc, acrescut cu 20% faţă de anii anteriori, un aport importantdatorându-se spa-ului. Complexul hotelier este deţinut de firma MTGTouring Estival. Acesta din urmă îi are ca asociaţi pe Roxana şiClaudiu Aron, fiecare cu 50% din părţile sociale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO