Companii

Alin Burcea, proprietar Paralela 45: Trebuie să înceapă vaccinarea şi să aibă şi rezultate, degeaba începe vaccinarea dacă nu se va resimţi, totuşi sunt optimist, dat moderat

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45

Autor: Miruna Diaconu

28.12.2020, 16:39 200

Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, spune că începerea campaniei de vaccinarea este un lucru bun, dar e nevoie ca rezultatele să se vadă astfel încât să se poată produse relansarea economiei.

„Trebuie să înceapă vaccinarea şi să aibă şi rezultate, degeaba începe vaccinarea dacă nu se va resimţi. Pe noi anul acesta charterele către destinaţiile exotice de la finalul anului ne-au ajutat mult. Noi pentru 2021 ne-am bugetat cam 60% din afacerile din 2019. Anul acesta închidem cu venituri la 45% din nivelul anului 2019”, spune Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

În ceea ce priveşte programul de guvernare al noului guvern, Alin Burcea spune că o măsură bună este aceea de bonusare a firmelor care aduc străini în România, dar rămâne de văzut cum se va pune această măsură în aplicare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO