Companii

Alin Burcea, Paralela 45: În perioada de stare de urgenţă vânzările au scăzut cu peste 90%

Alin Burcea, CEO al agenţiei de turism Paralela 45, spune că în perioada de stare de urgenţă vânzările au scăzut cu peste 90% şi au fost închise câteva agenţii, cu reducerea implicită a numărului de salariaţi. Compania a folosit şomajul tehnic, oferit de stat, în această perioadă. Ce măsuri a luat compania pentru a putea continua activitatea?

„Am eficientizat numărul de curse charter, prin comasare. Am comasat curse pe aceeaşi destinaţie cu alţi tour operatori. Ne-am focusat pe ceea ce se vinde acum: Bulgaria, Grecia indi­vidual, tu­rism intern Ro­mânia, re­­ru­tăm Grecia, Tur­cia şi Spania pe ple­cări iu­lie-august, sep­tem­brie, discutând fie­­care caz în parte pen­tru găsirea celei mai bune va­riante“, a spus antre­prenorul, care con­duce o com­panie care a realizat anul tre­cut un volum de vânzări de 70 de mi­li­o­ane de euro. Pentru anul acesta, com­pania estimează un volum de vânzări de 30 de mili­oane de euro. El a răspuns la întrebările ZF transmise cu ocazia demersului de a întocmi noua ediţie a catalogului „Cei mai mari jucători din economie.“

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.