Companii

Alin Burcea de la Paralela 45 afiliaza Stil la Best Western

08.08.2008, 20:26 70

Hotelul de patru stele Stil din Bucuresti, detinut de Alin Burcea, proprietarul agentiei Paralela 45, va fi afiliat incepand cu anul urmator la lantul Best Western, unul dintre cele mai extinse lanturi hoteliere de pe piata locala.
"Am achizitionat hotelul anul trecut de la oameni de afaceri romani pentru 3,5 milioane de euro si vom mai investi in renovarea sa circa 100.000-120.000 de euro. Incepand cu anul viitor acesta va fi afiliat la lantul Best Western", a spus Alin Burcea.
El se asteapta ca hotelul sa genereze in acest an o cifra de afaceri de 700.000 de euro.
Hotelul Stil are o capacitate de 30 de camere si este amplasat in zona de nord a Bucurestiului.
Alin Burcea nu este la prima investitie in sectorul hotelier, investind si intr-un apart hotel in statiunea Neptun.
"Acest apart hotel a fost finalizat anul trecut in urma unei investitii de 2,3-2,4 milioane de euro si are o capacitate de 20 de apartamente", a spus Burcea.
El a precizat ca pentru moment nu intentioneaza sa deruleze si alte investitii in sectorul hotelier. Agentia de turism Paralela 45, detinua de familia Burcea, este pe locul doi in topul jucatorilor de profil, cu o cifra de afaceri de circa 40 de milioane de euro anul trecut.
Best Western a afiliat pana acum 12 unitati pe piata locala, din care una singura in Capitala. Hotelul Best Western Parc din Capitala va trece insa in lantul Ramada incepand cu 2009, reprezentantii Best Western afirmand inca de la inceputul anului ca vor suplini aceasta lipsa prin afilierea a doua sau trei hoteluri mai mici.
Brandul Best Western era plasat anul trecut pe noua hoteluri din Arad, Bucuresti, Gura Humorului, Cluj, Constanta, Resita, Timisoara, Lacul Sfanta Ana si Sibiu, in acest an semnandu-se contract de afiliere cu alte trei unitati din Baia Mare, Zalau si Hunedoara, aflate in portofoliul SIF Banat-Crisana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO