Companii

Alice Mitu, fondatoarea magazinelor cu produse pentru copii Erfi Kids: Bugetul alocat de părinţi pentru articole pentru copii a crescut comparativ cu anii anteriori

Anterior, Erfi Kids a avut un magazin şi în mallul Sun Plaza din Bucureşti, care a fost însă mutat tot în zona Timpuri Noi, lângă celălalt spaţiu.

Anterior, Erfi Kids a avut un magazin şi în mallul Sun Plaza din Bucureşti, care a fost însă mutat tot în zona Timpuri Noi, lângă celălalt spaţiu.

Autor: Georgiana Mihalache

26.11.2021, 17:00 110

♦ Vânzarea online a produselor pentru copii a explodat în pandemie, în contextul restricţiilor de funcţionare a magazinelor şi al trecerii şcolii în online ♦ Erfi Kids are două magazine în zona Timpuri Noi din Capitală.

Părinţii lasă mai mulţi bani în magazinele pentru copii, în special pentru bebeluşi, unde un bon poate să ajungă şi la 10.000 de lei, spune antrepre­noarea Alice Mitu, fonda­toarea magazinului cu jucării şi produse pentru copii Erfi Kids.

„Bugetul alocat de părinţi pentru articole pentru copii şi pentru jucării a crescut com­parativ cu anii anteriori. Se simte o orientare către produse de o calitate mai bună faţă de anii precedenţi. Pentru nou-născuţi şi tot ce înseamnă articolele pentru ei, bugetul de cumpărături poate să varieze între 2.000 lei şi 10.000 de lei dacă îţi iei toate produsele nece­sare. Dacă vorbim de ­jucării, variază în funcţie de vârstă. Există diverse categorii de jucării, cu preţuri între 50 lei şi 1.200 lei, dacă vorbim despre cele din lemn“, a spus Alice Mitu.

De meserie medic, Alice Mitu a înfiinţat în 2005 com­pania ErFi Kids, specializată în comerţul cu produse pentru copii, care funcţionează în zona Timpuri Noi din Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO