Companii

Alexandru Griguţă, Aramis Invest: „Ne dorim să susţinem start-up-uri prin garantarea volumelor”

Conferinţa „Liderii economiei locale – Top 1.000 cele mai mari companii din România. Puterea exemplului”

Alexandru Griguţă, Aramis Invest: „Ne dorim să...

Autor: Florentina Niţu

11.04.2019, 15:14 357

Alexandru Griguţă, CFO al companiei Aramis Invest, cea mai mare companie autohtonă cu activitate în producţie, spune că îşi doreşte să susţină afacerile locale la început de drum, prin garantarea volumelor. Mai exact, compania se uită după producători româneşti care ar putea să facă anumite componente pentru produsele lor, precum arcuri pentru saltele.

„Ne dorim să susţinem start-up-uri româneşti prin garantarea volumelor. De exemplu, un producător român să facă arcuri pentru saltelele noastre. Momentan, vrem să reducem gradul de investiţie al companiei pentru a scădea îndatorarea, după care investim iar. Marele nostru risc în acest an este cursul de schimb valutar, dar vrem să investim. Avem un partener stabil, care îşi doreşte claitate”, a spus Alexandru Griguţă, CFO al companiei Aramis Invest. El a fost prezent la conferinţa „Liderii economiei locale – Top 1.000 cele mai mari companii din România. Puterea exemplului”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO