Companii

Alexandru Boca, un antreprenor care a creat Conzo - un site pentru meşteri şi clienţii care au nevoie de ei, dezvoltă o platformă online pentru lucrul la distanţă în construcţii

Alexandru Boca, fondator Conzo: Am ajuns la peste 400 de membri activi, dintre care 355 de companii şi meşteri şi 50 de clienţi persoane fizice.

Alexandru Boca, fondator Conzo: Am ajuns la peste 400 de membri activi, dintre care 355 de companii şi meşteri şi 50 de clienţi persoane fizice.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.09.2020, 18:15 299

Prin Volente, antreprenorul vrea să creeze, într-o primă etapă, posibilitatea ca toţi membrii unei echipe de proiect să aibă acces online la toate cerinţele şi deciziile rezultate în urma şedinţelor, iar modul de rezolvare a problemelor să poată fi urmărit cu uşurinţă.

Conzo, o platformă online care conectează furnizorii de materiale şi de servicii de construcţii cu clienţii care au nevoie de acestea, vrea să depăşească 1.000 de companii înscrise pe site până la sfârşitul anului, în condiţiile în care, în prezent, are 355 de firme şi meşteri.

„Am ajuns la peste 400 de membri activi, dintre care 355 de companii şi meşteri şi 50 de clienţi persoane fizice. Din punctul de vedere al tranzacţiilor, în ultimele două luni au fost depuse circa 80 de cereri de ofertă, însă Conzo nu percepe comision pentru tranzacţii şi, drept urmare, nu verifică relaţia dintre companii sau dintre clienţi şi companii, astfel încât nu putem spune câte contracte s-au încheiat“, spune Alexandru Boca, unul dintre asociaţi şi iniţiatorul platformei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO