Companii

Alesonor caută să vândă un teren de circa 12.000 de metri pătraţi lângă Petrom City. Mai multe terenuri de lângă sediul Petrom au devenit ţintă de achiziţii pentru proiecte imobiliare în ultimii ani

Investiţia în proiectul Amber din România este estimată la 110 mi­l. euro, dintre care peste 42 mil. euro sunt alocate primei fazei de dezvoltare. Proiectul include peste 500 vile verzi şi 200  de apartamente, dezvoltate pe 31 de hectare.

Investiţia în proiectul Amber din România este estimată la 110 mi­l. euro, dintre care peste 42 mil. euro sunt alocate primei fazei de dezvoltare. Proiectul include peste 500 vile verzi şi 200 de apartamente, dezvoltate pe 31 de hectare.

Autor: Bogdan Alecu

24.11.2021, 12:00 444

Alex Skouras, managing partner al dezvoltatorului Alesonor care cons­tru­­ieşte proiectul Amber Forest în nordul Capitalei are în plan să vândă un teren de circa 12.000 de metri pătraţi în nordul Capitalei, vizavi de Petrom City pe str. Coralilor.

Lângă acesta este şi un teren de 18.000 de metri pătraţi care aparţine antreprenorului Cornel Roşu, pro­prietarul companiei Radox, pro­ducătorul de calorifere şi instalaţii.  „Dorim să vindem terenul de pe str. Coralilor din Bucureşti. Am vândut terenuri din zonele 13 Septem­brie, Ferdinand şi Străuleşti deoarece dorim să ne concentrăm pe proiectul Amber Forest şi să dez­voltăm mai departe proiecte integrate în afara Bucureştiului. Strategia nu are legătură cu situaţia actuală a PUZ-urilor de sector deoarece şi Bucureştiul are în continuare nevoie de proiecte“, a explicat Alex Skouras. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO