Caută doar în titlu
Companii

Al doilea pariu al miliardarului de la IKEA în imobiliarele româneşti: birouri la Orhideea

Zona Orhideea de lângă Pasajul Basarab din Capitală se conturează din ce în ce mai vizibil ca viitor pol de birouri al oraşului, urmând să găzduiască mai multe proiecte de office ale unor investitori străini, dar şi români.

Cea mai recentă mişcare care confirmă potenţialul acestei zone în domeniul birourilor este cea prin care Vastint România, divizia imobiliară a grupului Inter IKEA controlat de miliardarul suedez Ingvar Kamprad, care con­tro­lează reţeaua IKEA, a ob­ţinut autorizaţie de con­struire pen­tru cel de-al doilea proiect de pe plan local, care va in­clude trei clădiri de birouri.

După ce a de­ma­rat con­strucţia unui pro­iect imo­biliar pe fosta plat­for­mă indus­trială Tim­puri Noi din Ca­pitală, Vastint vrea să înceapă lucră­rile şi pe te­renul pe care îl de­ţi­ne în zona Orhideea şi pe care l-a achiziţionat în 2011 de la producătorul de materiale de construcţii Baduc.

Proiectul de birouri de lângă Pasajul Basarab, situat pe Ca­lea Plevnei, va purta numele Business Garden şi va cuprin­de trei clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de 41.000 de metri pă­traţi, unde vor exista atât birouri, cât şi spaţii co­mer­ciale. Con­strucţia primei clădiri este estimată să de­mareze la în­ce­putul anului viitor, în contextul în care în prezent pro­cesul de li­ci­taţie pentru selectarea unui constructor se află în desfăşurare.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.