Companii

Agrobusiness. Radu Dumitru, un tânăr de 30 de ani din Braşov, a preluat businessul cu bovine al părinţilor şi investeşte 1,7 mil. euro într-o nouă fermă

Agrobusiness. Radu Dumitru, un tânăr de 30 de ani din...

Autor: Florentina Niţu

27.02.2020, 00:05 3072

În prezent, compania Agricow Production are un efectiv de 270 de bovine, dintre care 100 sunt vaci de lapte, care produc zilnic 2.000 de litri de lapte. O dată la două zile, compania furnizează 4.000 de litri de lapte către Covalact, controlat de grupul francez Lactalis.

Radu Dumitru, un tânăr de 30 de ani din Braşov, crescut într-o familie de fermieri cu afaceri în zootehnie şi apicultură, a preluat businessul părinţilor de creştere a bovinelor şi investeşte 1,7 mil. euro într-o nouă fermă, sperând ca în următorii doi ani să dubleze capacitatea de producţie de lapte.

„Este o afacere de familie cu care am crescut de când eram mic. Acum 25 de ani, părinţii mei au început cu 10 vaci, iar acum avem 100 de vaci la muls şi un efectiv de 270 de capete de bovine. Încă de la 22 de ani mi-am dorit să fiu antreprenor, să lucrez în agricultură şi să continui ce au început ei“, spune Radu Dumitru, proprietarul Agricow Production.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO