Companii

Agrisoftware? Se poate!

Liviu Drăgan, şeful TotalSoft. Foto: Marius Dumbrăveanu

Liviu Drăgan, şeful TotalSoft. Foto: Marius Dumbrăveanu

Autor: Dorin Oancea

30.06.2014, 00:05 542

TotalSoft, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de software, a ajuns să încaseze 2 milioane de euro, adică 7% din total, din proiectele pentru agrobusiness şi industria ali­men­tară, la cinci ani de la momentul în care compania a intrat pe acest segment. Producătorul de software a făcut pasul în această piaţă în 2009, într-un mo­ment în care economia trecea prin cele mai severe momente ale crizei financiare, iar în retail, industria farma sau mediul bancar se vorbea despre scăderi, restructurări sau tăieri de costuri. Motorul pieţei de software pentru agricultură este reprezentat de noul val de antreprenori în agricultură, veniţi în general din alte domenii, spune Liviu Drăgan, şeful TotalSoft.

Printre clienţii TotalSoft se numără procesatorul de cânepă Canah, inte­gratorii RodBun, Agricover, pro­du­cătorul TCE 3 Brazi, afacerea familiei Tărâţă sau grupul Maria, controlat de antreprenorul libanez Jihad El Khalil.

Piaţa de software pentru agri­cul­tură are un potenţial enorm de creştere. Despre această piaţă, dar şi despre altele, Liviu Drăgan va vorbi în cadrul evenimentului Meet the CEO, organizat luni 30 iunie de revista Business Magazin. Meet the CEO este un eveniment în cadru restrâns, care facilitează dialogul cu cei mai importanţi manageri din România.

Pentru a afla mai multe detalii despre Meet the CEO, accesaţi secţiunea Evenimente de pe site-ul www.bmag.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0318.256.293.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO