Companii

Agrinvest, producător şi comerciant de cereale din Buzău, a cumpărat o bază de recepţie a cerealelor de 20.000 tone în Vaslui, investiţie de 1 mil. euro. „Achiziţia a avut loc la licitaţie, baza de recepţie făcând parte din portofoliul fostului Comcereal Vaslui“

Ştefan Gheorghiţă, directorul de dezvoltare al Agrinvest: Moldova este o zonă de mare importanţă în noua strategie de dezvoltare a companiei la nivel naţional.

Ştefan Gheorghiţă, directorul de dezvoltare al Agrinvest: Moldova este o zonă de mare importanţă în noua strategie de dezvoltare a companiei la nivel naţional.

Autor: Florentina Niţu

29.07.2021, 14:00 838

Agrinvest, companie din Buzău, ce furnizează materii prime agricole, oferă servicii de înfiinţare a cultu­rilor, consultanţă tehnică şi finanţare pentru fermieri, dar şi produce şi comercializează cereale, cu afaceri de 200 milioane de lei (peste 40 mil. euro) în 2020, a cumpărat o bază de re­cepţie a cerealelor cu o capacitate de circa 20.000 tone în comuna Creţeşti, judeţul Vaslui, o investiţie care după modernizare se va ridică la peste 1 milion de euro, potrivit reprezentanţilor companiei. „Achiziţia a avut loc la licitaţie, baza de recepţie fă­când parte din porto­fo­liul fostului Comce­real Vaslui. Această mu­tare are la bază do­rinţa de extindere la ni­vel naţional a servi­ciilor integrate către fermieri, care includ activităţile de achiziţie cereale, vânzări de in­puturi, dar şi servicii fi­­nan­c­iare prin inter­me­diul unei alte companii din grup, respec­tiv Agrinvest IFN“, a spus Ştefan Gheor­ghiţă, directorul de dezvoltare al Agrinvest. El a adăugat că Moldova este o zonă de mare importanţă în no­ua strategie de dezvoltare a com­pa­niei la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO