Companii

Agnieszka Błaś preia conducerea DHL Express România, după ce Daniel Kearvell, care a condus operaţiunile companiei de logistică şi curierat în ultimii opt ani, a fost promovat în funcţia de VP Pricing DHL Express Europe

Agnieszka Błaś

Agnieszka Błaś

Autor: Cristina Bellu

28.07.2020, 13:05 426

DHL Express România, divizia de logistică şi curierat expres a DHL International România, controlată de gigantul Deutsche Post (poşta germană), a desemnat-o pe Agnieszka Błaś la conducerea companiei, începând cu luna iulie, poziţie din care va coordona o echipă formată din peste 500 de angajaţi, care oferă servicii pentru aproape 6.000 de clienţi şi operează o reţea de 25 de centre de expedieri la nivel naţional.

Anterior venirii în România, Agnieszka Błaś a ocupat funcţia de director operaţional în cadrul de DHL Express Polonia, în perioada 2012-2020. Ea s-a alăturat companiei încă din anul 2001 şi deţine  o vastă experienţă în infrastructura operaţională şi procesele de vămuire.

„Cu o echipa de management puternică la nivel local, la care se adaugă experienţa pe care  Agnieszka o are în ceea ce priveşte procesele operaţionale şi având ca focus Oamenii, Creşterea şi Calitatea (People, Growth and Quality), sunt convins că DHL Express România este poziţionată bine pentru a accelera creşterea pe această piaţă importantă pentru Europa Centrală”, transmite John Cornish, CEO DHL Express Central Europe.

Daniel Kearvell, care a condus operaţiunile DHL Express România în ultimii opt ani, a fost promovat în funcţia de VP Pricing DHL Express Europe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO