Companii

Agenţiile de turism lansează “Înscrieri Timpurii”: Vacanţele în ţară sunt mai ieftine cu 30% pentru rezervările până în martie

Autor: Mirabela Tiron

07.02.2012, 11:56 297

Agenţiile de turism au lansat programul de "Înscrieri Timpurii" prin care românii care îşi rezervă vacanţe în ţară până la sfârşitul lui martie primesc reduceri de până la 30% pe litoralul Mării Negre, în staţiunile montane şi balneare, potrivit Asociaţiei Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

În cadrul acestui program pot fi cumpărate pachete turistice pentru petrecerea concediului în perioada mai-septembrie. Ofertele şi programele speciale sunt disponibile exclusiv prin agenţiile de turism membre ANAT, şi nu direct la recepţia hotelurilor.

"Discounturile atractive şi serviciile ofertate reprezintă motivaţii pentru a convinge turiştii români să aleagă vacanţe în România prin "Înscrieri Timpurii". În acest sens, am extins şi în acest an parteneriatele cu patronatele hoteliere cu acoperire la nivel naţional".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO