Companii

Agentiile de turism: Cateva sute de romani vor pleca in Africa de Sud pentru Campionatul Mondial de Fotbal

 Agentiile de turism: Cateva sute de romani vor pleca in Africa de Sud pentru Campionatul Mondial de Fotbal
08.06.2010, 14:11 33

Agentiile de turism au vandut doar cateva pachete de vacantapentru Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, pretul unuipachet incepand de la 2.000 de euro. De cel putin zece ori mai mariar fi fost vanzarile operatorilor din turism in cazul in careechipa national de fotbal s-ar fi calificat, sunt de parerereprezentantii agentiilor de turism

"Abia am reusit sa vindem 20 de pachete pentru meciurile dincampionatul mondial de fotbal din Africa de Sud. Diferenta ar fifost semnificativa in vanzarile noastre, daca ar fi participat siechipa nationala de fotbal la meciurile din campionat", a declaratMircea Vladu, proprietarul agentiei de turism Prestige Tours.

Potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT),aproape 300 de romani vor pleca in Africa de Sud pentru a vedeameciurile din Campionatul Mondial de Fotbal.
O vacanta pe toata durata campionatului mondial de fotbal costaintre 25.000-30.000 de euro, potrivit reprezentantilor agentiilorde turism de pe piata. Pana acum s-a vandut un singur pachet laacest pret.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO