Companii

Agenţia de turism Christian Tour a vândut 3.000 de pachete pentru Sărbătorile Pascale, dintre care 1.000 sunt pentru Egipt. „Încă avem multe solicitări şi vom mai vinde până la data călătoriei, având în vedere focusul pe last minute.“

Agenţia de turism Christian Tour a vândut 3.000 de...

Autor: Miruna Diaconu

27.04.2021, 00:05 8425

AgenŢia de turism Christia Tour, parte din grupul Memento controlat de Cristian Pandel, a vândut circa 3.000 de pachete turistice pentru sărbătorile pascale din acest an, iar o treime dintre acestea sunt vândute pentru destinaţia Egipt.

„Încă avem multe solicitări şi vom mai vinde până la data călătoriei, având în vedere focusul pe last minute”, spun reprezentanţii agenţiei de turism.

A doua destinaţie preferată de români pentru Paştele din acest an este Turcia cu destinaţiile Antalya şi Cappadocia, ţară pentru care agenţia de turism a vândut circa 250 de pachete, însă cele mai multe pachete vândute au fost pentru destinaţiile din România, aproximativ 700 de pachete turistice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO