Companii

Agenţia de turism Hello Holidays a avut un volum de vânzări de 3,5 mil. euro în 2020: „Sejururile şi circuitele pe Turcia reprezintă 50% din totalul vânzărilor“

Agenţia de turism Hello Holidays a avut un volum de...

Autor: Miruna Diaconu

19.05.2021, 18:30 140

♦ Agenţia de turism a avut 4 mil. lei cifră de afaceri, adică comisionul încasat, în 2019, ultimul an pentru care există date publice.

Agenţia de turism Hello Holidays, parte din grupul de companii Hello Brands, din care face parte şi o companie de transport, a avut un volum de vânzări de 3,5 milioane euro în 2020, pe când în 2019 volumul s-a ridicat la 5,5 mil. euro.

Pentru agenţia de turism, cererea pentru vacanţele din acest sezon se află în creştere, astfel că pe lângă zboruri charter, Hello Holidays are în operare şi diferite circuite cu autocarul.

„Pe Capadoccia a început operarea din luna februarie a circuitelor cu avionul, săptămânal avem o medie de 40-50 de turişti. Pe Antalya, prima plecare a fost pe 20 aprilie, avem chartere operate săptămânal în zilele de vineri, vom avea şi în zilele de luni, suntem în discuţii. Pe Antalya operăm din Bucureşti, Cluj şi Oradea“, spune Veronica Iordache, manager destinaţie Turcia în cadrul Hello Holidays.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO