Companii

Agenţia de turism Christian Tour: Pachetele în Israel din perioada Paştelui sunt epuizate. Pe plan local, staţiunea Băile Felix este cea mai căutată destinaţie

Agenţia de turism Christian Tour: Pachetele în Israel...

Autor: Mirabela Tiron

26.03.2018, 00:06 464

♦ Christian Tour a încheiat anul 2017 cu vânzări de peste 70 de milioane de euro.

Agenţia de turism Christian Tour, cel mai mare touroperator de chartere pe piaţa locală, controlată de Marius şi Cristian Pandel, estimează că numărul de turişti ce vor pleca în vacanţă de Paşte va creşte cu 30% faţă de anul an­te­rior. Doar în Israel agenţia va trimite 145 de turişti (un grup din Cluj-Napoca şi două din Bucureşti), pachetele ce in­clud cinci nopţi de cazare, la preţ de 535 de euro de persoană, fiind deja epuizate.

„Anul acesta interesul pentru achiziţia unei vacanţe de Paşte este mult mai ridicat decât în alţi ani. Aşteptăm o creştere cu 30% comparativ cu perioada sărbătorilor pascale din 2017. Contează mult faptul că angajaţii români se vor bucura de încă o zi liberă, respectiv Vinerea Mare (...). În plus, constatăm că apetitul românilor pentru călătorii creşte de la un an la altul“, a spus Raluca Hatmanu, directorul de comunicare al agenţiei de turism.

Christian Tour a încheiat anul 2017 cu vânzări de peste 70 de milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de 2016, con­form datelor furnizate de către companie. Anul trecut, compania a trimis în vacanţă  250.000 de turişti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO