Companii

Agenţia de relaţii publice Golin va avea din luna mai un nou director general: Roxana Dibă preia poziţia deţinută anterior de Irina Roncea, care se retrage din companie

Agenţia de relaţii publice Golin va avea din luna mai...

Autor: Roxana Rosu

22.03.2021, 11:04 999

 

 

Agenţia de relaţii publice Golin va avea din luna mai un nou director general, Roxana Dibă preluând poziţia deţinută anterior de Irina Roncea, care se retrage din companie.

„Drumul meu profesional este sinonim cu Golin, iar acest lucru înseamnă privilegiul de a fi dezvoltat relaţii de lungă durată cu clienţii noştri, dar mai ales ocazia de a învăţa şi de a construi alături de cei mai buni”, spune Roxana Dibă, Managing Director, Golin.

Echipa de management este completată de Cristina Butunoi, care devine Deputy Managing Director.

Irina Roncea a lucrat în ultimii 10 ani la Golin, din care ultimii patru în poziţie de management.

„Cultura noastră este construită în jurul oamenilor, iar cel mai elocvent exemplu este chiar Roxana, care a început cu noi acum 10 ani, pe poziţie de intern, şi astăzi preia managementul companiei. Am mare încredere în noua echipă de management, care are responsabilitatea de a duce mai departe povestea a zeci de branduri de succes - acelea ale clienţilor noştri, şi a zeci de oameni pasionaţi – echipa Golin. Îi mulţumesc Irinei pentru aceşti ani de succese şi lecţii învăţate împreună şi pentru contribuţia semnificativă la consolidarea Golin ca formator de piaţă şi de oameni”, declară Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO Lowe Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO