Companii

AFI Europe a mai închiriat două etaje în clădirea de birouri de lângă mallul de la Cotroceni

Autor: Cristi Moga

20.06.2012, 14:22 230

Compania de dezvoltare imobiliară AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, a închiriat încă două etaje din prima clădire de birouri a proiectului AFI Park Cotroceni, situată în apropierea centrului comercial şi a cărei finalizare este programată pentru luna august a acestui an.

Astfel, după ce a închiriat iniţial 2.500 de metri pătraţi către firma Microchip, AFI Europe a semnat un contract pentru o suprafaţă de 2.400 de metri pătraţi, reprezentând două etaje ale clădirii, către firma Endava, care intenţionează să-şi extindă birourile din Bucureşti.

"Acest spaţiu va permite creşterea planificată de Endava pe plan local la 320 de angajaţi în Bucureşti până la sfârşitul anului 2013. Într-o etapă ulterioară de extindere a sediilor, compania are în vedere să crească numărul de angajaţi la 600 din 2014", au afirmat reprezentanţii celor două companii.

"Cu ocazia semnării contractului pentru Endava, am atins o rată de pre-închiriere de 50% pentru prima clădire de birouri", afirmă David Hay, CEO al AFI Europe România.

Compania intenţionează să dezvolte cinci clădiri de birouri în jurul mallului, a doua fiind programată spre finalizare la începutul anului 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO