Companii

Affidea achiziţionează centrele de diagnostic Phoenix din Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Deva şi Mediaş

Affidea achiziţionează centrele de diagnostic Phoenix...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

02.09.2015, 11:12 488

Operatorul de servicii medicale Affidea (fostul Euromedic), specializat în imagistică, a preluat centrele de diagnostic Phoenix din oraşele Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Deva şi Mediaş, extinzându-şi astfel prezenţa pe piaţa locală cu încă 4 centre de diagnostic imagistic.

Până la această achizitie, Affidea avea 14 centre medicale, potrivit datelor ZF .Astfel, operatorul a ajuns la 18 în Bucureşti, Constanţa, Medgidia, Mangalia, Focşani, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Cluj, Arad, Petroşani, Piatra Neamţ, Deva şi Mediaş.

În luna iulie,  Radu Gorduza-Lupu, CEO al Affidea România, declara pentru ZF că operatorul vrea să ajungă până la finalul anului la 19 unităţI, prin cumpărarea şi construirea a cinci noi clinici.

“Centrele Phoenix au reprezentat o ţintă pentru dezvoltarea noastră pe piaţa locală (…) Achiziţia celor 4 centre de diagnostic Phoenix vor permite Affidea să fie prezentă cu serviciile medicale în noi zone de interes pentru compania noastră, pas ce se înscrie în obiectivul nostru de a fi prezenţi în toate regiunile ţării şi a oferi pacienţilor acces la serviciile noastre”, a declarat Radu Gorduza, care adaugă că această achiziţie consolidează poziţia de lider a companiei pe piaţa serviciilor medicale de diagnostic imagistic şi medicină nucleară din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO