Companii

Afacerile producătorului de utilaje agricole IRUM Reghin au crescut cu 31% în 2020. „Pentru gestionarea întregii crize ne-am confruntat cu o creştere foarte mare a cheltuielilor, neprevăzută“.

Afacerile producătorului de utilaje agricole IRUM Reghin...

Autor: Laurentiu Cotu

19.01.2021, 18:00 825

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM, controlat de familia Oltean din Reghin, a înregistrat anul trecut o creştere de aproximativ 31% a afacerilor faţă de anul anterior, susţinută de lansarea unei noi game de tractoare pentru fermele de familie, de reţeaua dezvoltată de dealeri externi, dar şi de unele proiecte ale companiei care au ajuns la maturitate în 2020. Compania IRUM a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 87 mil. lei (18,4 mil. euro), un profit net de aproximativ 6,4 mil. lei (peste 1,3 mil. euro), având un număr mediu de 438 de angajaţi, conform datelor publice.

’’Anul 2020 a fost un an plin de provocări, în care obiectivul nostru principal a fost protejarea oamenilor şi menţinerea unui loc de muncă stabil pentru aceştia, lucru care a fost posibil printr-un efort financiar major în zona comercială şi de producţie. Pentru gestionarea întregii crize ne-am confruntat cu o creştere foarte mare a cheltuielilor, neprevăzută, însă ne-am asigurat că toată lumea lucrează într-un regim de siguranţă, respectând absolut toate normele impuse de legislaţia în vigoare’’, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Oltean, CEO IRUM Reghin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO