Companii

Afacerile furnizorului de echipamente electrice Electroglobal Cluj au crescut cu peste 10% în primele nouă luni din 2019

Radu Ciorba, director general şi unul dintre acţionarii Electroglobal

Radu Ciorba, director general şi unul dintre acţionarii Electroglobal

Autor: Laurentiu Cotu

13.11.2019, 00:05 142

Pentru finalul anului 2019, managementul Electroglobal se aşteaptă la o menţinere a creşterii înregistrate în primele nouă luni.

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electro­global Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a realizat în primele nouă luni din acest an o creştere de peste 10% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Avansul a fost consemnat într-un context pozitiv al pieţei şi implementării eficiente a investi­ţiilor şi a măsurilor de eficien­tizare operaţională, potrivit oficialilor companiei.

Pentru finalul anului 2019, manage­men­­tul Electroglobal se aşteaptă la o men­­ţinere a creşterii înregistrate în pri­mele nouă luni, cu accent pe partea de ser­vicii şi în funcţie de evoluţia pieţei. Com­pa­nia a avut în 2018 o cifră de afaceri de peste 100 mil. lei (21,5 mil. euro) şi un pro­fit net de 7 mil. lei (aproximativ 1,5 mil. euro), cu un număr mediu de 102 de an­gajaţi, potrivit Ministerului Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO