Companii

Afacerile firmei care dezvoltă proiectul Rotar Park Residence din Militari au scăzut anul trecut la o treime din 2019 şi au ajuns la 41 mil. lei. Profitul a coborât şi el la doar 4,3 mil. lei, faţă de peste 45 mil. lei în 2019

Afacerile firmei care dezvoltă proiectul Rotar Park...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.05.2021, 17:20 425

Rotar Residence, firma prin care este dezvoltat proiectul de locuinţe Rotar Park Residence din Militari, Bucureşti, a coborât la afaceri de 41 de milioane de lei în 2020, de peste trei ori mai puţin faţă de anul anterior, arată datele publicate pe platforma de analiză a firmelor Confidas.ro. Profitul a coborât şi el la doar 4,3 mil. lei, faţă de peste 45 mil. lei în 2019.

Compania Rotar Residence este deţi­nu­tă, potrivit da­te­lor Confidas, de Ilmiddin Eskiocak, Sabahattin Eskiocak şi Alaettin Eskiocak, în proporţii aproximativ egale.

Dezvoltatorii care au investit în proiectul Rotar Park Residence din Mili­tari au dezvoltat şi al doi­lea proiect re­zi­den­ţial în aceeaşi zonă. Rotar Park Resi­dence 2 este un bloc cu 227 apartamente, a cărui finalizare a avut loc la începutul aces­tui an, potrivit informaţiilor dis­ponibile pe site-ul pro­iec­tului. Doar 14 apartamente apar pe site ca fiind încă disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO