Companii

Afaceri mici şi mari exploatează o nouă nişă, de la debutul pandemiei: livrările de mâncare la kilogram

TENDINŢE ÎN BUSINESS

Puteţi citi materialul integral în revista Business Magazin din această săptămână şi online, pe businessmagazin.ro.

Puteţi citi materialul integral în revista Business Magazin din această săptămână şi online, pe businessmagazin.ro.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.11.2020, 00:04 152

♦ Food Evolution, trickSHOT, Ela Bistro, Pomello, YoRA sunt doar câteva astfel de exemple ♦ Există şi lanţuri mari de restaurante, precum City Grill şi La Mama, care au pariat pe varianta mâncării în cantităţi mari.

Pandemia care ne-a „închis“ - într-o măsură mai mare sau mică - în case a mai accelerat o tendinţă pe piaţa livrărilor la do­mi­ciliu: comen­zile de mâncare la kilogram, scrie revista săptă­mânală Business Magazin. În cantităţi care să asigure prânzul şi cina pentru câteva zile la rând, pentru toată familia.

Afaceri mici, năs­cute chiar din confortul de a primi oala cu mâncare cu uşile deschise, dar şi nişe exploatate de businessuri cu tradiţie în HoReCa. Aşa s-a format o tendinţă care vrea să mai economisească un pic de timp din zilele tot mai agitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO