Companii

Aedificia Carpati si Romtest Electronic au castigat contractul de reabilitare a TNB

17.05.2010, 13:33 410

Consortiul format din Aedificia Carpati si Romtest Electronic acastigat licitatia pentru reabilitarea Teatrului National, valoareacontractului fiind de 48 milioane euro, fara TVA, fiind singurulcare a indeplinit conditiile pentru a se califica la licitatiaelectronica finala, a declarat pentru ZF Bogdan Trambaciu,directorul Unitatii de Management a Proiectului din cadrulMinisterului Culturii.

In editia de vineri, 14 mai, Ziarul Financiar a scris ca firmeleSedesa si Euro Construct au castigat licitatia, potrivit unor sursedin piata, insa informatia nu a fost confirmata oficial pana lainchiderea editiei de catre Ministerul Culturii.

La licitatia pentru reabilitarea Teatrului National dinBucuresti au depus oferte 10 firme si consortii

"Niciuna din celelalte noua oferte nu a indeplinit criteriiletehnice pentru a putea participa la licitatia electronica. La unelechiar lipseau bucati intregi din proiectul tehnic", a declaratTrambaciu.

Firmele inscrise la licitatie au fost Aedificia Carpati cuRomtest Electronic, Rotary Constructii cu ACM 4 Bucure[ti, SedesaObras Y Servicios cu Euro Construct International, Midanne InvestGrup cu Euroconstruct, Intercantieri Vittadello cu Sacaim Societaper Azioni Cementi Armati ing. Mantelli, Alpine Bau GmbH Austria cuComnord, Bog'Art, ACMS, Dafora cu UTI Instal [i Strabag AG.

Ofertele au fost deschise pe 9 februarie, dupa care a urmatverificarea eligibilitatatii ofertantilor si oferta tehnica.Consortiul calificat in urma acestei etape a participat lalicitatia electronica, care a avut loc la inceputul saptamaniitrecute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO