Companii

Adriana şi Ştefan Cristea, doi antreprenori care au dezvoltat un parc industrial în Dej: Nu ne oprim. Pentru noi, criza economică şi medicală a generat cereri suplimentare de spaţii de producţie şi de birouri

Antreprenori locali

Din cele 40 de hectare, jumătate este ocupată cu clădiri – cuprinzând atât spaţii logistice, cât şi spaţii de producţie – iar cealaltă jumătate reprezintă teren liber.

Din cele 40 de hectare, jumătate este ocupată cu clădiri – cuprinzând atât spaţii logistice, cât şi spaţii de producţie – iar cealaltă jumătate reprezintă teren liber.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.08.2020, 17:30 724

Anul trecut, proprietarii Arc Parc au demarat o investiţie de peste 12 milioane de euro pentru a construi 20.000 de metri pătraţi noi în parcul logistic, suprafaţă din care jumătate ar urma să fie finalizată până la sfârşitul anului viitor.

Adriana şi Ştefan Cristea, doi antreprenori din Cluj, mamă şi fiu, au început să cons­truiască un incubator pentru afacerile în producţie într-un parc industrial din Dej, judeţul Cluj. In­vestiţia este de 6,5 mi­lioane de euro şi are ca scop susţinerea tinerilor an­tre­prenori care vor să performeze în domeniul producţiei auto şi al componentelor. Cei doi antreprenori au inaugurat în 2005 parcul industrial Arc Parc, care se întinde pe o suprafaţă totală de 40 de hectare. Din total, jumătate este ocupată cu clădiri – cuprinzând atât spaţii logistice, cât şi spaţii de producţie – iar cealaltă jumătate reprezintă teren liber.

„Ţinta principală este să ne consolidăm poziţia de lideri zonali şi să demarăm primele proiecte rezidenţiale pentru cei peste 3.500 de angajaţi din zona parcului. Este o iniţiativă mai veche, pe care o vom readuce în prim-plan. Şi, pentru că administrarea unui parc industrial presupune şi crearea infras­truc­turii de clădiri şi drumuri, suntem optimişti că, în cel mai scurt timp, vom reuşi să ne creăm propriile facilităţi de producţie de elemente prefabricate din beton“, spune Georgiana Pricop, chief business develop­ment officer la Arc Parc Industrial, cu afaceri de 8 milioane de lei în 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO