Companii

Adrian Voican, coordonatorul proiectului „Vouchere de vacanţă 2022“: Fiecare leu investit în voucherele de vacanţă generează 0,51 lei la produsul intern brut al României, iar la fiecare 64.359 de lei direcţionaţi pentru voucherele de vacanţă se creează şi se menţine un loc de muncă

Adrian Voican, coordonatorul proiectului „Vouchere de...

Autor: Miruna Diaconu

03.12.2021, 00:05 2155

♦ Voucherele de vacanţă i-au ajutat pe oameni să plece în vacanţă, banii se întorc în economie şi ajută comunităţile locale să se dezvolte.

Adrian Voican, proprietarul agenţiei de turism Bibi Touring şi coordonatorul proiectului „Vouchere de vacanţă 2022“, iniţiat de către 24 de orga­ni­zaţii din spectrul ospitalităţii, spune că voucherele de vacanţă au repre­zentat pentru mulţi beneficiari o oportunitate de a pleca în vacanţă, lucru pe care nu l-au mai făcut de câţiva ani.

„E nevoie ca aceste vouchere să se reintroducă. Voucherele de vacanţă au multe avantaje, pe de o parte i-au ajutat pe mulţi, care nu îşi permiteau, să plece în vacanţă, iar pe de altă parte aceşti bani ajută comunităţile locale să se dezvolte. Cei care au folosit aceste vouchere au consumat mai mult, dacă o persoană beneficia de 1.450 lei vouchere de vacanţă emise pentru un an, suma cheltuită într-o vacanţă ajungea chiar şi la 2.200 lei“, spune Adrian Voican.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO