Companii

Adrian Peake, director general al Medicover: Ne uităm la zone de nişă în medicină, analizăm permanent oportunităţi de achiziţie

Adrian Peake, directorul general, Medicover

Adrian Peake, directorul general, Medicover

Autor: Georgiana Mihalache

11.04.2019, 17:10 285

Medicover a lansat un centru laser pentru tratamente dermatologice în cadrul clinicii Academica din zona Pieţei Romane din Bucureşti.

Grupul suedez Medicover, al treilea jucător din piaţă, vrea să dezvolte reţeaua pe care o are deja la nivel local, dar nu exclude achiziţiile de noi clinici. Strategia pe care pariază operatorul privat vizează dezvoltarea zonelor de nişă în medicină.

„Sunt câteva părţi ale îngrijirii medicale unde alţi operatori excelează şi tot ce am face noi ar fi să devenim un alt jucător. Este important să ne uităm la zone de nişă. Cel mai important este să ne dezvoltăm businessul principal. Dacă este o opor­tu­nitate, şi ne uităm permanent la acest lucru, vom vedea. Dacă ne ajută din punct de vedere geografic, analizăm acea opor­tunitate”, a spus pentru ZF Adrian Peake, directorul general al Medicover.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO