Companii

Adina Sima, Co-Proprietar, Dulce Bun: Cea mai sigură cale de recomandare pentru o afacere mică este cea bazată pe zvonistică

Adina Sima, Co-Proprietar, Dulce Bun: Cea mai sigură...

Autor: Cristina Bellu

25.05.2017, 14:25 486

Am început business-ul dintr-o întâmplare şi din pasiune. Nu m-am aşteptat să trebuiască să împart pasiunea cu afacerea. Rezist în piaţă pentru că sunt încăpăţânată şi am răbdare. Primul moment important în dezvoltarea afacerii a fost când mi-am făcut propriul laborator, a spus Adina Sima, Proprietar, Dulce Bun , în cadrul evenimentului ZF IMM’17 – Antreprenorii de azi, motorul economiei de mâine.

Cel mai important lucru pe care l-am învăţat a fost să respect ceea ce fac. Am început timid, dar odată cu laboratorul am început să creştem.

Cine creste pe zvon este bun crescut. Cea mai sigură cale de recomandare este cea bazată pe zvonistică.

Piaţa pe care activează businessul Dulce Bun nu-ţi oferă date, nu există statistici despre gusturile românilor în materie de dulciuri. Pur şi simplu nu-ţi dai seama unde te poziţionezi.

A construi o afacere inseamnă muncă, dar nu trebuie să ne dăm sufletul.

Trebuie să ai control asupra informaţiilor scriptice şi asupra celor reale. Trebuie să te gândeşti că banii pe care îi scoţi din firmă nu sunt ai tăi, sunt ai firmei şi trebuie să ştii foarte bine cum îi reinvesteşti.

Ca să reuşeşti într-un business trebuie să ai încredere în tine, în ceea ce simţi, în ceea ce vrei să construieşti. Încrederea în idee este cea care face diferenţa între tine şi procentul de 95% unde afacerile se pierd.

Apoi este important să existe întotdeauna o privire corectă asupra balanţei venituri-cheltuieli.

 

Luati-va timp pentru voi, dacă nu aveti grijă de limitele voastre entuziasmul nu o să vă ţină mult.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO