Companii

Acţionarii producătorului apei ZIZIN au investit peste 500.000 de euro într-o clinică de îngrijire a pielii

Acţionarii producătorului apei ZIZIN au investit peste...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.07.2016, 12:16 691

Acţionarii majoritari ai Apemin ZIZIN, unul dintre cei mai mari producători de ape minerale, au investit peste 500.000 de euro într-un centru de îngrijire a pielii în Bucureşti.

„Ideea acestui proiect a pornit din experienţă proprie. În vâltoarea activităţilor zilnice, atât femeile, cât şi bărbaţii, acordă prea puţin timp imaginii lor. Astfel, am dezvoltat conceptul DermaCare Clinique, un centru de îngrijire a pielii (...)”, a declarat Laura Lazăr, CEO DermaCare Clinique.

Clinica pune la dispoziţia clienţilor proceduri menite să îmbunătăţească condiţia pielii, asigurând, în acelaşi timp, o senzaţie de confort şi relaxare. Pachetul de servicii oferit de clinică este divers şi acoperă mai multe nevoi: cosmetică (tratamente faciale cu aparatură, dar şi cu produse cosmetice profesionale), terapii corporale (tratamente de remodelare corporală, împachetări corporale), dar şi proceduri de epilare progresiv definitivă

Laura şi Laurenţiu Lazăr au preluat pachetul majoritar al Apemin Zizin în 1997, la şase ani după ce societatea a fost înfiinţată. Cei doi au intrat în afaceri în 1992, activând iniţial în comerţ.

Anul trecut, Apemin Zizin a avut o cifră de afaceri de 52 de milioane de lei, în creştere cu 7,5% faţă de anul precedent, conform datelor de pe mfinante.ro. Profitul net al îmbuteliatorului s-a situat la aproape 2,8 milioane de lei, dublu faţă de nivelul raportat anterior. Compania a avut un număr mediu de 119 salariaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO