Companii

Actionarii Pro Confort vin cu 20 mil. euro pentru hotelul Rin Grand

22.03.2007, 19:51 32

Grupul Pro Confort, controlat de fratii Ionut si Robert Negoita, va suplimenta cu 20 mil. euro investitia de 30 mil. euro anuntata initial pentru constructia hotelului Rin Grand, din sudul Capitalei. Grupul Pro Confort desfasoara activitati in domeniul imobiliar, hotelier, in constructii si retail.
"Desi ne vom clasifica la patru stele, dorim sa realizam finisaje si amenajari superioare. In conditiile in care proiectul a fost modificat, iar preturile la materialele de constructie au crescut, acest lucru era imposibil fara o suplimentare a investitiei. Pentru finantare, vom contracta credite bancare, iar o parte din bani vor proveni din fondurile personale", a declarat pentru ZF Robert Negoita, unul dintre cei doi actionari ai Grupului Pro Confort.
Costurile totale ale proiectului hotelier de 1.500 de camere ar urma sa ajunga astfel la suma de 50 mil. euro.
Hotelul va fi construit pe soseaua Vitan Barzesti si va avea o structura cu doua niveluri subterane, parter si 15 etaje, suprafata construita totala fiind de aproximativ 95.000 de metri patrati.
Constructia imobilului a inceput in vara anului 2005, iar finalizarea constructiei este prevazuta pentru luna septembrie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO