Companii

Acţionarii Fratelli au luat 2.200 mp în proiectul de birouri Timpuri Noi Square unde vor aduce patru concepte din zona HoReCa. „Conceptul work&play, tendinţă observată pe pieţele mature din regiune, vine şi la noi.“

La o chirie de 12 euro/mp în zona de retail, chiria plătită de acţionarii Fratelli ar fi în jurul a 300.000 de euro/an.

La o chirie de 12 euro/mp în zona de retail, chiria plătită de acţionarii Fratelli ar fi în jurul a 300.000 de euro/an.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.04.2017, 00:06 1884

Grupul Fratelli, controlat de patru antreprenori români, va deschide patru con­cepte din zona de HoReCa (hote­luri, restaurante, baruri, cafenele) în ca­drul proiectului de birouri Timpuri Noi Square dezvoltat de Vastint România.

Acţionarii Fratelli au închiriat un spaţiu de 2.200 de metri pătraţi în zona de retail a ansamblului mixt Timpuri Noi Square, dintre care 600 de metri pătraţi de terase în zonele publice din plaza şi esplanada.

Printre brandurile pe care acţionarii Fratelli le vor aduce în zona Timpuri Noi se numără Biutiful Downtown şi Fratellini Bistro.

Ambele concepte vor fi amplasate în Timpuri Noi Offices 1, ocupând întreaga zonă comercială de la parter, mezanin şi din plaza, în timp ce conceptul cantină va fi găzduit în Timpuri Noi Offices 2. Aceasta este prima mutare a acţionarilor Fratelli către zona de sud a Capitalei, în condiţiile în care „graniţa“ pe zona de HoReCa era trasată de Centrul Vechi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO