Companii

A.T. Kearney aduce un expat într-o funcţie de conducere la filiala locală

Autor: Adelina Mihai

25.06.2012, 00:02 306

A.T. Kearney, una dintre cele mai puternice firme de consultanţă în management la nivel mondial, l-a numit în funcţia de principal în cadrul filialei locale pe Nikolay Kolev, un executiv care a lucrat anterior la filialele companiei din Germania şi Marea Britanie. El va fi responsabil de activităţile companiei din regiunea Mării Negre, numirea sa venind ca urmare a creşterii cererii de servicii de consultanţă.

Anterior, el a lucrat ca şi consultant la biroul A.T. Kearney din Germania şi vicepreşedinte cu responsabilităţI la nivel global pentru divizia de plăţi online a companiei Moneybookers în Londra. Pe plan local, A.T. Kearney a avut o cifră de afaceri de 4,95 milioane de euro şi 12 angajaţi în 2010, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Principalii competitori ai companiei sunt Big 4 (PwC, Deloitte, Ernst & Young şi KPMG), Roland Berger şi McKinsey.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO