Companii

A lucrat zece ani în telecom, iar acum face bani din lipsa de timp a stăpânilor de patrupede

Luând în calcul preţul de 135 de lei pentru un pachet de cinci plimbări pe săptămână, cei 24 de câini generează pentru Dogdi vânzări de peste 3.000 de lei.

Luând în calcul preţul de 135 de lei pentru un pachet de cinci plimbări pe săptămână, cei 24 de câini generează pentru Dogdi vânzări de peste 3.000 de lei.

Autor: Corina Mirea

06.07.2015, 00:00 2041

Florin Gheorghe a lucrat aproxi­mativ zece ani în industria de teleco­municaţii, iar de două luni este antreprenor cu „normă întreagă“ după ce a deschis o companie care oferă servicii de plimbat, cazare şi transport pentru câini. Dogdi monitorizează patru­pedele în timp real cu ajutorul unui GPS montat pe zgardă, astfel încât stăpânii acestora să poată vedea care a fost traseul parcurs de animalele lor de companie, iar la finalul fiecărei zile ei primesc un raport cu activităţile pe care le-au avut.

„M-am gândit că aceste servicii ar putea deveni un business odată ce prietenii şi cunoştinţele mele au început să adopte câini pe care nu aveau timp să îi plimbe. M-am gândit că sunt foarte multe persoane în această situaţie, lucru care mi s-a confirmat odată ce am început să avem activitate efectiv“, spune Florin Gheorghe. În prezent, antreprenorul lucrează cu şapte cola­boratori, dar spune că încă mai are de „bătut palma“ cu mai multe persoane dispuse să aibă venituri în plus plim­bând sau cazând câini, astfel încât să acopere toate sectoarele din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO