Companii

A apărut noul număr al revistei Business Magazin: Cum arată cariera unui CEO cu ADN de nomad, care a trăit pe cinci continente, şi cum poţi construi de la zero un business zero-waste?

A apărut noul număr al revistei Business Magazin: Cum...

Autor: Roxana Petrescu

17.01.2022, 00:05 371

Noua ediţie a Business Magazin propune subiecte dinamice şi idei de afaceri proaspete, potrivite pentru a da startul unui nou an în mediul de afaceri. Amanda Zhang vorbeşte cu uşurinţă despre mutarea în România, uşurinţă pe care doar un „cetăţean global” poate să o aibă. De când s-a născut, a schimbat cinci continente, fie la decizia părinţilor, fie pentru studii sau profesie.

Mutarea în România vine însă cu două premiere: trăieşte experienţa de expat alături de familia sa şi este pentru prima dată când preia un rol de CEO. Cum vede lucrurile din aceste două perspective? Politehnica din Bucureşti şi-a consolidat în primele zile ale acestui an reputaţia deja solidă de fabrică de milionari după ce o companie înfiinţată de doi absolvenţi ai săi a fost achiziţionată de gigantul mondial al industriei de advertising Publicis. Este vorba despre Tremend Software, un furnizor de soft şi servicii de consultanţă în IT înfiinţat în urmă cu 16 ani de foştii colegi de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare Marius Hanganu şi Ioan Cocan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO