Companii

Doar 36% dintre angajaţii fabricii de medicamente Zentiva s-au înscris pe listele companiei pentru vaccinare. Simona Cocoş, director general al Zentiva: „Mă aşteptam să fie mai mulţi, este posibil să mai fie colegi înscrişi individual“

Simona Cocoş, director general al Zentiva Bucureşti: Este posibil să mai fie colegi care s-au înscris individual pe platformă.

Simona Cocoş, director general al Zentiva Bucureşti: Este posibil să mai fie colegi care s-au înscris individual pe platformă.

Autor: Georgiana Mihalache

25.01.2021, 00:05 1008

♦ Zentiva Bucureşti are un număr mediu de 766 de salariaţi, potrivit celor mai recente date ♦ În etapa a doua de vaccinare sunt prioritari angajaţii din domenii esenţiale, printre care cei din producţia de medicamente.

Zentiva Bucureşti a primit solicitare de înscriere la vaccinare doar de la 36% dintre angajaţi, ceea ce înseamnă 275 de persoane, din calculele ZF. Din 15 ia­nua­rie a început etapa a doua de vaccinare pentru angajaţii din domenii esenţiale, prin­tre care se numără şi cei din fabricile de me­dica­mente.

„În acest moment avem 36% dintre colegi care şi-au ex­pri­mat dorinţa de a se vaccina anti COVID prin companie. Este posibil să mai fie colegi care s-au înscris indi­vidual pe platformă. Mă aştep­tam să fie mai mulţi“, a spus Simona Cocoş, directorul general al Zentiva Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO