Companii

2021 va fi un an al serviciilor logistice: Noi tranzacţii se pregătesc a fi semnate

2021 va fi un an al serviciilor logistice: Noi...

Autor: Bogdan Alecu

14.03.2021, 17:45 678

După un 2020 cu mai multe tranzacţii pe sectorul industrial şi logistic, inclusiv cele prin care CTP a realizat noi achiziţii pentru a-şi extinde portofoliul, tendinţa ar putea continua şi în 2021 în condiţiile în care sunt aproape de semnare noi achiziţii.

„2021 este un an al serviciilor logistice. După cum am men­ţionat, avem discuţii pen­tru noi inves­tiţii în logis­tică, fie achi­ziţii fie finan­ţări. Se vede o sta­bili­zare, după ani de creştere şi prime yields mai mari ca în Europa de Vest. Conform datelor publice în trimestrul al treilea din anul 2020 în România am avut prime yields în jurul valorii de 7-8%, fiind de departe campioni în acest domeniu, cel puţin în CEE, aceasta în contextul în care, în general, în alte ţări din Europa de Vest şi chiar din Europa Centrală, în acelaşi interval, prime yields se încadrau, în genere, în intervalul de 4-5%“, a spus Bogdan Papandopol, par­tner real estate, Romania head în cadrul casei de avocatură Dentons.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO