Companii

100 tineri manageri de top, Business Magazin. Horia Coman, senior engineering manager, Bolt România: „Am lucrat un număr de ani la Google în Londra, ca inginer, înainte de a mă întoarce în România

Horia Coman, senior engineering manager al Bolt România, coordonează peste 40 de ingineri şi deserveşte ţări din toată Europa.

Horia Coman, senior engineering manager al Bolt România, coordonează peste 40 de ingineri şi deserveşte ţări din toată Europa.

Autor: Andra Stroe

13.08.2020, 16:35 485

La 32 de ani, Horia Coman este senior engineering manager al Bolt România, companie cu 75 de angajaţi pe piaţa locală şi cu o evaluare (la nivel internaţional) de 2 miliarde de dolari.

Din această funcţie, coordonează peste 40 de ingineri şi deserveşte ţări din toată Europa. Profilul său a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP.

ROL OCUPAT ÎN COMPANIE: Conduc hub-ul local de software development, care numără peste 40 ingineri şi deserveşte ţări din toată Europa. Este un departament care a fost foarte activ toată primăvara şi care este în creştere chiar şi în anul acesta dificil. Munca propriu-zisă implică multă comunicare, planificare, creare de procese, ajutor la partea de design a unor sisteme şi, ocazional, şi codare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO