CM 2010

N-au reuşit să cumpere meciul: Italia, înfrântă de Slovacia cu 3-2

N-au reuşit să cumpere meciul: Italia, înfrântă de Slovacia cu 3-0
24.06.2010, 19:52 20

"Vor cumpăra jocul. Veţi vedea, sezonul următor vor fi jucătorislovaci care vor evolua la cluburi italiene", declara ieri liderulpartidului populist italian Liga Nordului, Umberto Bossi.

Astăzi s-a dovedit că cele două ţări nu s-au înteles la preţ,Italia fiind înfrântă de Slovacia cu scorul de 3-2.

"Acasă cu ruşine" a titrat cotidianul Gazzetta dello Sport,citată de Mediafax.

"Nimic de făcut. Slovacia, debutantă la Cupa Mondială, merge înoptimi. Pentru noi turneul se termină, dar începe procesul. Italianu a mai părăsit Cupa Mondială din faza grupelor, de la turneul din1974, din Germania", scrie sursa citată.

Cotidianul Tuttosport a afişat o fotografie mare cuselecţionerul Marcello Lippi, iar titlul era" E vina ta".Publicaţia italiană îl acuză pe Lippi de faptul că nu a renunţat lajucătorii "bătrâni", cu care a câştigat titlul mondial în urmă cupatru ani.

"Dezastru Italia, adio mondiale", a titrat ziarul Corriere dellaSera, în timp ce publicaţia L'Arena a scris "visul mondial seîncheie".

Titlul din ziarul Il Giornale a fost "Mica Italie a fost datăafară de la Mondiale", iar cotidianul Il Messaggero a scris căItalia a fost umilită de Slovacia şi a terminat ultima îngrupă.

Site-ul napolisport.net a titrat "Nu ne rămânem decât săplângem".

Citiţi mai multe despre meciul care a scos Italia din cărţile CampionatuluiMondial 2010 pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO