CM 2010

N-a fost blat! Mexic - Uruguay 0-1

22.06.2010, 19:09 13

Mexic şi Uruguay aveau nevoie de un egal în meciul direct, însăcele două echipe au ţinut să-i contrazică pe cei care susţineau căjucătorii o vor lăsa mai moale. Nici mexicanii şi nici jucătoriilui Oscar Tabarez nu s-au menajat absolut deloc, oferind unspectacol peste media acestui turneu final, scrie Prosport.

Primele zece minute au fost dominate de Mexic, dar jucătorii dinUruguay au fost cei care şi-au trecut în cont ocaziile maiimportante. "Verzii" au ratat însă o ocazie imensă, prin Guardado,care a fost aproape de a trimite în vinclu de la aproape 40 demetri. Cele două naţionale au menţinut ritmul alert, aducându-neaminte că se joacă totuşi la Cupa Mondială.

În ciuda uşoarei superiorităţi a jucătorilor lui Aguirre,Uruguay a fost cea care a deschis scorul, prin Suarez. GolgheterulOlandei a reluat foarte bine cu capul o centrare venită de pepartea dreaptă, cu trei minute înainte de fluierul care anunţasfârşitul primei părţi. Mai multe despre meciul dintre Mexic şi Uruguaycitiţi pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO