CM 2010

Industria sexului din Africa de Sud are de suferit de pe urma Campionatului Mondial. "Bărbaţii se uită mai mult la fotbal decât la noi!"

Industria sexului din Africa de Sud are de suferit de pe urma Campionatului Mondial. "Bărbaţii se uită mai mult la fotbal decât la noi!"
22.06.2010, 17:35 33

Prostituatele se aşteptau la o explozie a "afacerilor" lor odatăcu sosirea în Africa de Sud a sutelor de mii de fani ai fotbaluluide la Cupa Mondială, dar spun că sunt dezamăgite de cum le mergedupă o săptămână şi jumătate de la startul competiţiei, informeazăPretoria News, citată de ProSport.

Chiar dacă unele cluburi de striptease au raportat evoluţii buneale încasărilor, pentru "lucrătoarele" de pe stradă Cupa Mondialănu le-a adus profitul scontat. În lunile dinaintea turneului final,previziunile arătau că prostituţia va înregistra o creşteresemnificativă pe durata competiţiei şi că peste 100.000 deprostituate ar urma să "invadeze" Africa de Sud.

Dar niciuna dintre aceste estimări nu s-a adeverit, mai ales dincauza măsurilor foarte stricte luate de poliţia locală, dar şi dincauza vremii reci din statul african, unde a început iarnaaustrală.

Prostituatele se plâng cel mai mult de acţiunile, uneoriviolente, ale poliţiei. Prezenţa forţelor de ordine pe străzi acrescut şi, după ce iniţial s-a scris că membri ai delegaţieiEgiptului au fost jefuiţi de prostiuate în timpul CupeiConfederaţiilor din 2009, reprezentanţii hotelurilor au devenitfoarte atenţi să nu la mai lase dincolo de locurile publice. Maimulte despre industria sexului din Africa deSud citiţi pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO