Cei mai mari jucători din IT şi Telecom 2018

 


Ediţia a doua a Anuarului IT&C al României îşi păstrează ambiţia de a răspunde unei întrebări cheie pe care i-o pune oricine vrea să ştie care este stadiul de dezvoltare al industriei locale de IT&C: Cine sunt liderii de pe principalele segmente de piaţă?

Am ţinut cont de feedbackul primit de la dumneavoastră după prima ediţie, astfel că am adăugat noi pieţe în catalog şi am făcut o serie de schimbări în încadrarea companiilor în clasamente, în încercarea de a îmbunătăţi acurateţea ierarhiilor şi de a oferi o imagine cât mai exactă asupra evoluţiilor din piaţă.

Pentru a ţine pasul cu piaţa am extins lista de surse consultate pentru a detecta jucătorii a căror evoluţie bună din 2017 i-a adus în rândul celor mai mari 600 de jucători din IT&C din România, iar acest demers nu a fost unul care să nu ne aducă surprize. Le veţi descoperi consultând clasamentele pentru piaţa de telecom sau de software de exemplu.

Aveţi în faţă 100 de pagini de date despre industria locală de comunicaţii şi înaltă tehnologie - o hartă a României digitale.

Adrian Seceleanu – editor Business HI – TECH,
în argumentul Anuarului Cei mai mari jucători din IT şi Telecom 2018.

Mai multe detalii puteţi citi în Anuarul „Cei mai mari jucători din IT şi Telecom 2018”.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă anuarul mai jos la preţul de 200 de lei, TVA inclus.



AFACERI DE LA ZERO